오케이미국 - 미국 정보 공유사이트

워싱턴DC | 알렉산드리 아 노바 도보 5분, 디씨 운전 10분!

페이지 정보

작성자 cmfa 작성일10-03-21 04:06 댓글0건 조회19,582회

본문

I-395프리웨이와 Route 7, 킹스트리트에 있는 Palazzo at Park Center Luxury 콘도 입니다. I-395 Exit 5번 King St. 나와서 1분 거리 입니다.

노바 아난데일은 10분 거리.
노바 알렉산드리아는 1분 거리. 도보로 5분 거리.
아난데일 까지는 5분 거리.
DC 는 10분 거리.
한국대사관 15분 거리.

버스도 자주 와서 디씨나 올드타운 알렉산드리아 메트로 역, 펜타콘 역도 쉽게 가실 수 있습니다. 메트로까지는 버스로 10분 거리입니다.

혹시 차가 있으시면 콘도내에 실내주차장에 지정된 주차공간도 있으므로 비가 오거나 눈이 올때는 매우 편리합니다.

저는 30대 초반의 직장인입니다. 유학생 신분으로 미국에서 고등학교와 대학교를 나와서 현재 직장생활 하고 있습니다.

집에는 방이 두 개며 화장실도 두 개입니다. 사용하실 방에는 개인 화장실이 있어서 완벽하게 자신만의 공간을 가지실 수 있을 겁니다.

또한 방에는 침대, 책상, 가구 모든 게 있고, 주방 또한 모든 용품이 갖추어져 있어서  단기 유학 하시는 분들에게 자신의 옷 외에 추가 구매 없이 완벽히 생활 하실 수 있도록 다 갖추어져 있습니다.

휴식을 위한 발코니와 대형 TV도 있어서 휴식하기에도 좋을 겁니다.

또한 콘도내에 24시간 사용 가능한 gym(헬스장)과 여름에 이용할 수 있는 수영장도 갖추어져 있습니다.

렌트비는 절반씩 부담하는데 $850 입니다. 

가격이 비싸다고 생각하시면 직접 보시고 결정하시기를 부탁 드립니다.

렌트는 최소 6개월 입니다.

유틸별도구요 세탁,건조기는 집안에 있습니다

집 안에서는 금연입니다. 그러나 발코니에서는 쉽게 흡연이 가능 합니다.

지금 당장 입주가 가능합니다.

관심 있으시면 연락주세요.
이메일 주소는 kim_hosan@hotmail.com
전화번호는 202-725-6840

영문 또한 참조 하십시오.
It is at the The Palazzo at Park Center. The complex is one traffic light away from Rte. 395 giving just minutes from Pentagon, Old Town and Shirlington. Metrobus stop on the property. Ten-minute drive to downtown DC, The Capitol and Reagan Airport. The complex is also close to shops and restaurants. Convenient public transportation, with a stop at the complex, will take you to the King Street or The Pentagon metro stations quickly. The unit is Available IMMEDIATELY!!

I am Professional in early 30s friendly, clean, easy-going, and respectful looking for similar roommate to share beautiful 2 BR 2BA luxury style contemporary condo.

Minimum lease is 6 months.One month deposit required.

*** Parking garage with reserved parking space-no cost for you!

*** Elevator from parking to condo.

*** Pool, gym, clubhouse.

*** Water included in rent.

Your ROOM:

* Fully furnished with Bed and desk. If not needed I will removed everything.

* Private bathroom

* Over-sized soaking tub

* Spacious walk-in closet

* Ceiling fan

* over-sized window

* Carpeted room

THE CONDO:

COMPLEX PICS -Palazzo at Park Center: http://www.condo-alexandria.com/condo-blog/2009/04/03/PalazzoAtParkCenterContemporaryCondosInAlexandriaVA.aspx

* Mid-rise garden style modern condo (built in 2000)

* Quiet and secure community

* Great Balcony space opens to courtyard

* Washer and dryer in unit!

* Spacious Kitchen- plenty of cabinet space (if you like to cook this is a GREAT space)

* 24 hour secure fitness center * Resort-style swimming pool

* Condo is mostly furnished, your furniture and decorations are welcome

This is a non-smoking pet-free and no shoes condo.

If interested, please email me for more details or to arrange a time to meet and see the room. Available anytime after 6:30 pm weekdays.

Call 202 725 6840. Looking forward to hearing from you!

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

방구해요/룸메이트/하숙민박/홈스테이 목록

Total 241건 11 페이지
방구해요/룸메이트/하숙민박/홈스테이 목록